Karvan Cévitam original en 0% Toegevoegde suikers, bus 600 ml.

Zaterdag 18 februari 2023

Karvan Cévitam haalt uit voorzorg alle Karvan Cévitam 600ml busverpakkingen Original en 0% Toegevoegde suikers terug uit alle Nederlandse supermarkten. Het betreft verpakkingen met houdbaarheidsdatum (THT) t/m September of December 2023*. In de tabel hieronder kunt u zien om welke producten het precies gaat.

Karvan Cévitam heeft bij een zeer beperkt aantal bussen geconstateerd dat er stukjes van het beschermlaagje aan de binnenzijde van de busverpakking zouden kunnen losraken. Een stukje van dit folielaagje zou in uw drank terecht kunnen komen. Dit folielaagje is ‘food grade’ (goedgekeurd voor gebruik in verpakkingen voor voeding), echter, wil Karvan Cévitam geen enkel risico nemen want kwaliteit staat daar altijd voorop, daarom vragen we uw aandacht voor het volgende:

Heeft u onlangs een van de bovenstaande producten met bovengenoemde houdbaarheidsdatum gekocht, dan verzoeken wij u om dit product niet te consumeren en contact met Karvan Cévitam op te nemen via consumentenservice@karvancevitam.nl. Doe dit a.u.b. onder vermelding van uw voor- en achternaam, een duidelijke foto van de dop van de fles met daarop de THT en batchcode en uw IBAN bankgegevens. Karvan Cévitam zal dan de compensatie verder met u afhandelen. Ook voor andere vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice van Karvan Cévitam. Alle overige producten van Karvan Cévitam Original en 0% Toegevoegde suikers met een andere houdbaarheidsdatum en alle Signature Blends (alle houdbaarheidsdata) en Karvan Cévitam GO (alle houdbaarheidsdata) voldoen aan alle kwaliteitseisen en zijn geschikt voor consumptie.

TERUGTREKKING UIT DE VERKOOP:

NIET GOED:
Bus met THT Dec 2023 en ervoor:
Karvan Cévitam Sinaasapel Original 600ml
Karvan Cévitam Original Bosvruchten 600 ml
Karvan Cévitam Original Cassis 600 ml
Karvan Cévitam Original Grenadine 600 ml
Karvan Cévitam Original Framboos 600 ml
Karvan Cévitam Original Aardbei 600 ml

Bus met THT Sep 2023 en ervoor:
Alle Karvan Cevitam 0% Suiker Toegevoegd 600 ml varianten
Karvan Cévitam Original Ice Tea Peach 600 ml
Karvan Cévitam Original Citroen 600 ml
Karvan Cévitam Original Tropical 600 ml
Karvan Cévitam Original Multivruchten 600 ml

WEL GOED:
Alle overige producten van Karvan Cévitam Original en 0% Toegevoegde suikers met een andere houdbaarheidsdatum en alle Signature Blends (alle houdbaarheidsdata) en Karvan Cévitam GO (alle houdbaarheidsdata) voldoen aan alle kwaliteitseisen en zijn geschikt voor consumptie.