Haal nú het superleuke Kidz in de Keuken sticker-verzamelkookboek in huis!

Previous
Next

Spaar nu alle 36 coole verzamelstickers in het Kidz in de keuken sticker-verzamelkookboek en spaar jouw kookboek compleet! Van maandag 22 augustus tot en met zaterdag 01 oktober 2022 ontvang je bij elke €10 één stickerpack* en wekelijks ontvang je bij nóg eens 6 spaarkoopjes uit de actiefolder extra stickerpacks! In de stickerpacks zitten 2 verzamelstickers voor in het Kidz in de Keuken kookboek, 2 funstickers (die je overal en nergens kan opplakken) en 1 battlekaart.

Verzamel alle 36 verzamelstickers en maak jouw Kidz in de Keuken sticker-verzamelkookboek compleet! Met het vrolijke Kidz in de Keuken sticker-verzamelkookboek bereid je 20 lekkere en gekke recepten helemaal zélf! Van hamburgersoep tot fruitige regenboogjes, van banana hot dogs tot luie loempiaatje. Voor wie kook jij vandaag?

Naast de stickers zijn er óók in totaal 24 coole Battlekaarten te verzamelen, waarmee je het Kidz in de Keuken Battlespel kan spelen! In ieder stickerpack zit 1 Battlekaart. Bekijk de spelregels van dit kaartspel in het Kidz in de Keuken sticker-verzamelkookboek, dat GRATIS verkrijgbaar is bij de kassa!

Wij wensen jou (en iedereen die jou helpt met sparen) superveel spaar- en kookplezier toe!

LET OP: De Kidz in de keuken stickerpacks en stickerverzamel-kookboeken zijn verkrijgbaar zolang de winkelvoorraad strekt. Hiervoor geldt dus OP=OP.

*) Uitgezonderd rookwaren, sterke dranken, boeken, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding type 1.

Actievoorwaarden

De Buurtsuper heeft heel het jaar door spaarcampagnes. Op deze campagnes zijn actievoorwaarden van toepassing.

*) Uitgezonderd rookwaren, sterke dranken, boeken, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding type 1.